Ana Sayfa Bilim-Teknoloji ‘Hacktivists’ler, Amerikalı ve İngiliz istihbarat elemanlarını deşifre etti

‘Hacktivists’ler, Amerikalı ve İngiliz istihbarat elemanlarını deşifre etti

0
347

Kendilerine ”hactivist” diyen internet korsanları, 221 İngiliz askeri elemani ve aralarında Amerikalıların da olduğu 242 NATO çalışanının email adresini internette yayınladılar.

09 Ocak 2012 Pazar
(TURKISH JOURNAL)

Kendilerine ”hactivist” diyen internet korsanları, 221 İngiliz askeri elemani ve aralarında Amerikalıların da olduğu 242 NATO çalışanının email adresini internette yayınladılar.

Anonymous olarak ünlenen ve kendilerine ”hactivist” diyen internet korsanları, aralarında, istihbarat ve savunma yetkilileri, emniyet görevlileri ve siyasilerle birlikte NATO çalışanlarının da olduğu, binlerce İngilizi internete deşifre etti.

Özel bilgilerin bulunduğu büyük bir veri tabanını internette yayınlayan ve kendilerine ait özel bir tarzı olduğu belirtilen ”hakctivist”lerin, İngiliz kabine üyeleri ile milli istihbarat yetkililerine ait çok hassas bilgilere de ulaştığı bildirildi.

Noel sırasında, Strafor hesabına ulaşıp yayınlayan Anonymous grubuna bağlı olduğu belirtilen internet korsanları Strafor’a üye olan 850 bin kişinin bilgilerine ulaşmıştı.

Yazar

YORUM YOK

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz